Eerlijk en

vertrouwd

Duintop Dierenkliniek is nu geopend en van maandag tot en met zaterdag staan onze dierenartsen klaar om u te helpen.

In verband met het coronavirus hebben wij voorzorgsmaatregelen getroffen om aan de richtlijnen van de overheid te voldoen. U kunt deze hier bekijken.

Duintop Dierenkliniek, eerlijk en vertrouwd

Wij zijn Duintop Dierenkliniek Middelburg en staan klaar voor u en uw huisdier. U wilt natuurlijk alle aandacht voor uw huisdier in een rustige en moderne omgeving. Die hebben wij voor u gecreëerd in onze gloednieuwe praktijk. Wij ontvangen u hier met alle liefde en deskundigheid. Ons team van dierenartsen en assistenten doet er alles om uw huisdier gezond te houden of weer gezond te krijgen.

 

U bent het vast met ons eens; of je nu een hond of kat hebt, een konijn of een parkiet, uw huisdier is een goede vriend en een belangrijk deel van uw leven. Hij of zij verdient natuurlijk een goede dierenarts, die weet wat goed is voor hem of haar, en een toegewijde paraveterinair, die geduldig naar u luistert en u van de juiste adviezen voorziet. Samen met u streven wij naar een gelukkig en gezond leven van uw huisdier. Daar worden wij met z’n allen heel blij van.

Maak kennis met onze dierenkliniek

U kunt gerust binnenlopen om kennis met ons te maken. Onze kliniek is ruim opgezet, waardoor wij ons goed aan de 1,5 meter afstand kunnen houden.

 

Wilt u met uw huisdier komen? Maak dan een afspraak. Dat kan telefonisch, maar ook online, op het moment dat u het beste uitkomt.

 

Klik voor een online afspraak op onderstaande knop.

Maak een afspraak

Waar onze dierenartsen voor staan

Goede zorg kun je alleen leveren wanneer je daar tijd en aandacht voor hebt. Vandaar dat wij in onze nieuwe dierenkliniek een rustige en vertrouwde omgeving hebben gecreëerd, waar we goed met u in gesprek kunnen en waar onze dierenartsen uw huisdier goed kunnen onderzoeken. Wij doen nooit ‘zomaar iets’, maar proberen de juiste gegevens te verzamelen voordat we besluiten tot een bepaalde behandeling. Daarin zijn we heel transparant.

 

Het begint met een goed gesprek, waarbij u ons zoveel mogelijk informatie kunt geven. Dan onderzoeken we uw dier en kunnen, indien nodig, aanvullend onderzoek doen. Uiteindelijk streven onze dierenartsen ernaar om u een oplossing te bieden die het best bij u en uw dier past. Waarbij de gezondheid van uw dier natuurlijk voorop staat.

Binnekort Duintop Kijk-Dag in Middelburg

Wilt u de onze prachtige kliniek een keer van binnen zien? Dat kan. Zodra het mogelijk is organiseren wij de Duintop Kijk-Dag, waarbij we u van alles willen laten zien, ook achter de schermen. U krijgt zo een goed beeld krijgt van wat wij allemaal te bieden hebben. We kunnen dan gelijk persoonlijk kennismaken. Wanneer we de Duintop Kijk-Dag gaan houden weten we nog niet, maar houd u hiervoor vooral onze website in de gaten. Of, beter nog, schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan komt deze datum via de mail vanzelf naar u toe.

Contactgegevens

Openingstijden

maandag

dinsdag

woensdag donderdag

vrijdag

zaterdag

zondag

Voor consulten en behandelingen

werken wij uitsluitend op afspraak

Maak een afspraak

Privacy verklaring

Copyright 2020 Duintop Dierenkliniek

Alle rechten voorbehouden

Web development digiRedo