HOME

OVER ONS

ONZE DIERENKLINIEK

CONTACT

AFSPRAAK MAKEN

dierenarts

Marten van den Boomgaard

Ik ben dierenarts sinds 1998. Na enkele jaren in verschillende praktijken te hebben gewerkt vond ik het tijd voor mijn eigen dierenartsenpraktijk: Dierenkliniek Goes. Nu, 15 jaar later is dat een goedlopende praktijk, waar ik heel blij mee ben. We hebben veel vaste klanten die graag bij ons komen. Dat heb ik mede te danken aan mijn geweldige collega’s die erg bevlogen zijn in hun werk.

 

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan het televisieprogramma ‘In de voetsporen van Dr Pol’, waarbij men op zoek ging naar een dierenarts die mogelijk het werk van deze beroemde dierenarts kan voortzetten. Ik was natuurlijk enorm blij toen Dr Pol mij koos als zijn opvolger, maar helaas kon ik door privéomstandigheden op dat moment niet naar de Verenigde Staten verhuizen. Daar was ik wel teleurgesteld over, maar al snel vond ik een nieuwe uitdaging: de start van Duintop Dierenkliniek in Middelburg!

 

Samen met mijn team dat mij al jaren steunt gaan wij vol enthousiasme in uw stad aan de slag om u en uw huisdier te helpen zo gezond mogelijk te blijven. En daar hebben wij met z’n allen heel veel zin in. Ik hoop u snel te ontmoeten.

NAAR TEAM

Contactgegevens

Duintop Dierenkliniek Middelburg

Fazantenhof 22

4332 XT Middelburg

0118-226830 (ook bij spoed)

info@duintopdierenkliniek.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00-18:00

09:00-12:00

gesloten

Voor consulten en behandelingen

werken wij uitsluitend op afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Privacyverklaring

Copyright 2020 Duintop Dierenklinieken - Alle rechten voorbehouden

Web development digiredo