HOME

OVER ONS

ONZE DIERENKLINIEK

CONTACT

AFSPRAAK MAKEN

Onze dierenartsen en paraveterinairen staan klaar voor u en uw huisdier

Dit zijn wij, Duintop Dierenkliniek!

Met veel passie en toewijding komen we elke dag naar de dierenartsenpraktijk om u zo goed mogelijk te helpen. Want wat is er nu mooier dan een puppy een goede start te geven, een konijn gezond te houden of een zieke kat beter te maken?

Wij zijn als team van dierenartsen en assistenten goed op elkaar ingespeeld, delen kennis en kunde en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast hebben we het onderling ook erg gezellig. En die sfeer delen we graag met u. Wilt u ons nu al wat beter leren kennen? Kijk dan hieronder, daar stellen we ons aan u voor.

Marten

van den Boomgaard

dierenarts

Carstien

Dreesman

dierenarts

Judith

Sabbé

dierenarts

Veroline

Meulblok

paraveterinair

Christa

van der Hoest

paraveterinair

Ashley

Krieger

paraveterinair

Amber

Goedbloed

paraveterinair

Jorinda van den Berge- van Stee

paraveterinair

Dierenarts Marten van den Boomgaard:

ik blijf hier!

Zoals velen van jullie ongetwijfeld weten heb ik meegedaan aan het RTL-programma ’In de voetsporen van Dokter Pol’. Een tv-programma waarbij de wereldberoemde Amerikaanse dierenarts op zoek gaat naar een mogelijke opvolger. Meerdere Nederlandse dierenartsen streden in een spannende afvalrace om de titel als opvolger van Dokter Pol. En laat ik die race nu gewonnen hebben: een geweldig compliment! Toch heb ik besloten om niet naar de VS te gaan en hier te blijven

 

 

LEES HIER VERDER

Over onze dierenkliniek

Duintop is een splinternieuwe dierenkliniek in Middelburg, maar we hebben al heel veel ervaring in de diergeneeskunde. Marten is ruim 15 jaar geleden als dierenarts met Dierenkliniek Goes begonnen, een bloeiende praktijk, waar we de dieren met liefde ontvangen. We hebben daar veel vaste klanten die erg tevreden over ons zijn.

We waren dan ook heel blij toen we vorig jaar door het publiek via het platform Dierenarts Kiezen uitgeroepen werden tot dierenartsenpraktijk van het jaar in Zeeland. Daar zijn we trots op zijn en dit motiveert ons om ook in Middelburg van onze dierenkliniek een groot succes te maken. Maar dat kunnen we natuurlijk niet zonder u! Komt u snel een keer met ons kennismaken?

Contactgegevens

Duintop Dierenkliniek Middelburg

Fazantenhof 22

4332 XT Middelburg

0118-226830 (ook bij spoed)

info@duintopdierenkliniek.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag

Zaterdag

Zondag

09:00-18:00

09:00-12:00

gesloten

Voor consulten en behandelingen

werken wij uitsluitend op afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

Privacyverklaring

Copyright 2020 Duintop Dierenklinieken - Alle rechten voorbehouden

Web development digiredo