Marten van den Boomgaard

Dierenarts

Marten van den Boomgaard - Dierenarts
Marten van den Boomgaard Dierenarts

Ik ben dierenarts sinds 1998. Na enkele jaren in verschillende praktijken te hebben gewerkt vond ik het tijd voor mijn eigen dierenartsenpraktijk: Dierenkliniek Goes. Nu, 15 jaar later is dat een goedlopende praktijk, waar ik heel blij mee ben. We hebben veel vaste klanten die graag bij ons komen. Dat heb ik mede te danken aan mijn geweldige collega’s die erg bevlogen zijn in hun werk.

Afgelopen jaar heb ik meegedaan aan het televisieprogramma ‘In de voetsporen van Dr Pol’, waarbij men op zoek ging naar een dierenarts die mogelijk het werk van deze beroemde dierenarts kan voortzetten. Ik was natuurlijk enorm blij toen Dr Pol mij koos als zijn opvolger, maar helaas kon ik door privéomstandigheden op dat moment niet naar de Verenigde Staten verhuizen. Daar was ik wel teleurgesteld over, maar al snel vond ik een nieuwe uitdaging: de start van Duintop Dierenkliniek in Middelburg!

Samen met mijn team dat mij al jaren steunt gaan wij vol enthousiasme in uw stad aan de slag om u en uw huisdier te helpen zo gezond mogelijk te blijven. En daar hebben wij met z’n allen heel veel zin in. Ik hoop u snel te ontmoeten.